Τα νέα προφίλ των ραδιοπυλών στο Zello

Το νέο Δ.Σ. στα πλαίσια παράδοσης-παραλαβής της διαχείρισης των ραδιοπυλών, προχωράει σε μια σειρά βελτιωτικών κινήσεων για την αναβάθμιση του δικτύου. Όπως πιθανώς γνωρίζετε, κάθε λειτουργική ραδιοπύλη, διαθέτει έναν λογαριασμό στην υπηρεσία του Zello. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι που βλέπετε στο κανάλι “PASIXERA” όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και είναι η ουσία της όλης διαδικασίας παντρέματος της RF με το internet. Ένα πλαίσιο βελτίωσης αυτών των λογαριασμών υπήρχε ως προς τα χαρακτηριστικά (usernames) που χρησιμοποιούν οι ραδιοπύλες. Μέχρι πρότινος, τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ακολουθούσαν κατά πλειοψηφία την ίδια μορφοποίηση και αυτό είναι κάτι που θέλαμε να βελτιώσουμε.

Γι’ αυτό το λόγο, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων λογαριασμών Zello, τα χαρακτηριστικά των οποίων ακολουθούν το πρότυπο ISO 843:1999. Συγκεκριμένα, τα username εφεξής έχουν την παρακάτω μορφή:

GW_[περιοχή]_[συνοικία]_[κανάλι]

Όπου η περιοχή είναι ο Δήμος ή η Περιφέρεια της τοποθεσίας της ραδιοπύλης, η συνοικία αναφέρεται διευκρινιστικά σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλες ραδιοπύλες στην περιοχή και το κανάλι είναι ο δίαυλος στον οποίο γίνεται ακρόαση και εκπομπή στην RF. Έχοντας αυτά υπ’ όψη, σας ανακοινώνουμε τα νέα χαρακτηριστικά των ραδιοπύλων:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

GW_ATHINA_KAMATERO_3

GW_VOLOS_KENTRO_3

GW_DYTIKI_ACHAIA_ACHAIKO_2

GW_KEFALONIA_METAXATA_3

GW_KRITI_IRAKLEIO_MASTAMPAS_3

GW_LAMIA_PAGKRATI_4

GW_LOKRIDA_MATRINO_4

GW_PATRA_OVRIA_3

GW_PILIO_ZAGORA_4

GW_PEIRAIAS_KERATSINI_4

GW_THESSALONIKI_EXOCHI_3

GW_TINOS_CHORA_3

ΡΑΔΙΟΠΥΛΗ

Αθήνας, Καματερού

Βόλου, Κέντρο

Δυτικής Αχαΐας, Αχαϊκό

Κεφαλονιάς, Μεταξάτα

Ηράκλειο Κρήτης, Μασταμπάς

Λαμία, Παγκράτι

Λοκρίδας, Μαρτίνο

Πάτρας, Οβριά

Πήλιο, Ζαγορά

Πειραιάς, Κερατσίνι

Θεσσαλονίκης, Εξοχή

Τήνος, Χώρα

Επιπλέον, οι νέοι λογαριασμοί έχουν για φωτογραφία προφίλ το λογότυπο του συλλόγου, καθώς και στην περιγραφή τους, αναφέρεται η τοποθεσία, ο δίαυλος λειτουργίας, η συχνότητα, ο διαχειριστής και τηλέφωνα επικοινωνίας. Έτσι, όποτε διαπιστώνεται κάποιο θέμα, μπορεί ο εκάστοτε χρήστης να δει τα στοιχεία μιας ραδιοπύλης απευθείας από το Zello και να ενημερώσει τον αρμόδιο πυλάρχη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΑΔΙΟΠΥΛΗΣ

Το νέο Δ.Σ. έχει δεσμευτεί να βελτιώσει αλλά και να επεκτείνει το δίκτυο ραδιοπυλών που στήθηκε με μεγάλο κόπο από τους προκατόχους μας. Αποτελεί πρώτο μέλημά μας, η ανάπτυξη ενός δικτύου σύγχρονου και λειτουργικού στην υπηρεσία των CB-ers. Ο σύλλογος θα στέκεται δίπλα σε όλους τους πυλάρχες, παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε επίπεδο. Μείνετε συντονισμένοι από φθινόπωρο για νέες πρωτοβουλίες.

Καλές διακοπές και χρόνια πολλά,
Πολλά 73!