Η 2η συνάντηση της ομάδας εκπαίδευσης στον Λυκαβηττό

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά πως η συνάντηση του συλλόγου που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Λυκαβηττό ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η διοργάνωση έγινε για πρώτη φορά από την ομάδα εκπαίδευσης του ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. CB, την οποία και συγχαίρουμε εκ μέρους του Δ.Σ. για τον άρτιο συντονισμό. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη του συλλόγου αλλά και νέοι ενδιαφερόμενοι στο χώρο του CB.

Ξεκινώντας την εκπαιδευτική συνάντηση, έγινε μια σύντομη ομιλία για τα τελευταία νέα του συλλόγου, καθώς και συζητήθηκαν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Λόγω της συνάντησης, υπήρξε η ευκαιρία γνωριμίας των παρευρισκόμενων μελών για πρώτη φορά δια ζώσης. Μετέπειτα, έγινε παρουσίαση ενός κινητού σταθμού CB, δόθηκαν οδηγίες εγκατάστασης στο αυτοκίνητο και ακολούθησαν ερωταπαντήσεις. Τέλος, έγιναν επαφές στο κανάλι 11 FM καθώς και μέσω των τοπικών ραδιοπυλών.

Κατά τη παρουσία μας στο λόφο του Λυκαβηττού, μοιράστηκαν φυλλάδια σε περαστικούς που έδειξαν ενδιαφέρον για τα δρώμενα. Εξηγήσαμε τι είναι το CB και με τι πραγματεύεται ο σύλλογός μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν για την υποστήριξή τους, καθώς και την ομάδα εκπαίδευσης για τη διοργάνωση. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις το επόμενο διάστημα.

Πολλά 73!