Εγγραφή νέου μέλους

Κόστος εγγραφής: 20,00€

Για την εξόφληση του κόστους εγγραφής, παρακαλούμε για την μεταφορά του χρηματικού ποσού στην Viva Wallet (Viva Payment Services) με IBAN: GR6870100000000976496254925, δικαιούχο SYLLOGOS PASYXERA CB και με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας (πχ. ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ). Εναλλακτικά, μπορούμε να σας αποστείλουμε κωδικό πληρωμής, έτσι ώστε η συναλλαγή να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα μέσω e-banking ή σε ένα από τα 2.000 συνεργαζόμενα σημεία της Viva Wallet στην Ελλάδα. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ταμία του συλλόγου κ. Μπαντούλα Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο +30 694 055 2622 κάθε Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως 16:00.

  Φόρμα εγγραφής

  Παρακαλούμε να συντάξετε την αίτηση μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες, εκτός εάν είστε αλλοδαποί.

  Μέγιστο μέγεθος αρχείου 1 MB, τύποι αρχείων: jpg, png, pdf, bmp.

  Κρατώντας το κουμπί CTRL μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω από μία ομάδα. Για να συμμετέχετε στις Ο.Α.ΦΥ.ΤΕ.Κ. θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση, αφού όμως πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας. Η συμμετοχή των μελών στις επιτροπές είναι εθελοντική και η αποχώρηση απολύτως ελεύθερη, μέσω μιας απλής επιστολής ή email.

  Δήλωση αποδοχής ή απόρριψης δημοσίευσης προσωπικών πληροφοριών

  Με αυτή μου την δήλωση, επιθυμώ ή αρνούμαι να δημοσιεύονται τα εξής στοιχεία μου, στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στις δραστηριότητες του Πανελληνίου Συλλόγου Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B.