Ανακοίνωση συμμετοχής στο Hamfest 2022

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B. θα συμμετέχει στην 27η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση – Hamfest 2022 που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, 2022. Οι ώρες προσέλευσης έχουν οριστεί για το Σάββατο από 12:00 π.μ. έως 08:00 μ.μ. και την Κυριακή από 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ο σύλλογος μας, μετά από μια μακρά πορεία προκλήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επανέρχεται δυναμικά. Προσκαλούμε τα μέλη του συλλόγου, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους στο χώρο του CB, ώστε να δώσουμε ένα δυναμικό παρών και να αναδείξουμε τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών καθώς και εξόφληση συνδρομών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα δώσει παρών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθειά σας, για την οργάνωση της παρουσίας μας. Τα μέλη του συλλόγου που ενδιαφέρονται να παρέχουν εθελοντική υποστήριξη και παρουσία στο περίπτερο του συλλόγου, είτε με τις γνώσεις τους, είτε με τον εξοπλισμό τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Αντιπρόεδρο κ. Δεσύλλα Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο +30 690 736 1664.