4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, TRANSPORT SHOW

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, το ΔΣ και μέλη του συλλόγου μας παραβρέθηκαν στην 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics, TRANSPORT SHOW που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας υπό την αιγίδα του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ και ΤΙΡ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ και TIR, με τον δημοσιογράφο και φίλο του συλλόγου μας Παύλο Μαυρομύτη, κάλυψε την έκθεση και ο πρόεδρός του συλλόγου μας, είχε επαφές με τον πρόεδρο του Old School Club Χαλκιδικής, κ. Γιώργο Ριζόπουλο, του μεγαλύτερου συλλόγου οδηγών φορτηγών στη βόρεια Ελλάδα με έδρα την Χαλκιδική.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινά μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Οι συνάδελφοί μας οδηγοί φορτηγών, ενημερώθηκαν για τη χρήστη του καναλιού 11 Fm όπου και εμείς κάνουμε ακρόαση. Η συμβολή τους σημαντική στη μπάντα πολιτών, καθώς κινούνται καθημερινά μέρα νύχτα σε όλο το εθνικό αλλά και διεθνές οδικό δίκτυο. Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουμε μαζί μια σειρά από στοχευμένες δραστηριότητες με επίκεντρο το CB και το φορτηγό.

Καλούς δρόμους σε όλους, σας περιμένουμε στον αέρα.