Πως θα καταβάλετε τη συνδρομή του 2023

Σας ενημερώνουμε πως από το νέο έτος, ξεκινάμε μια σειρά βελτιώσεων στο τρόπο καταβολής των συνδρομών. Συγκεκριμένα, οι πληρωμές γίνονται πλέον μέσω του συνδέσμου pay.pasixeracb.com εύκολα και γρήγορα, όπως ακριβώς υπάρχει και ο σύνδεσμος για το Zoom. Στη νέα σελίδα πληρωμών που μας παρέχει η Viva Wallet, γράφετε την αξία της συνδρομής (20,00 €) και στη περιγραφή το διακριτικό σας. Έπειτα, στο δεύτερο βήμα, συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας, όπως διεκπεραιώνετε όλες τις άλλες διαδικτυακές συναλλαγές σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες τράπεζες διαβάστε τη σχετική σελίδα της Viva Wallet για αυτή την υπηρεσία.

Πέραν αυτού, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τη συνδρομή σας με τραπεζική μεταφορά, υπάρχουν πλέον σχετικές οδηγίες εδώ για τα στοιχεία IBAN του λογαριασμού μας. Παρ’ όλα αυτά, έχετε υπ’ όψη πως με το νέο τρόπο πληρωμής, δεν υπάρχει προμήθεια και οι συνδρομές φτάνουν στο λογαριασμό μας εύκολα και γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις. Για το νέο τρόπο πληρωμών, όταν ολοκληρώνετε τη συναλλαγή, θα λαμβάνετε στο email σας την απόδειξη από τη Viva Wallet καθώς και ο σύλλογος θα σας στέλνει πλέον ηλεκτρονικά την απόδειξη είσπραξης σε μορφή pdf.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας επικοινωνώντας με τον ταμία του συλλόγου κ. Μπαντούλα Κωνσταντίνο (18SV1333) στο τηλέφωνο +30 694 055 2622 κάθε Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως 16:00.