Οι νέες ταυτότητες και βεβαιώσεις μελών

Καλό φθινόπωρο σε όλες και όλους!

Με την επιστροφή μας από τις διακοπές, θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός των νέων ταυτοτήτων και βεβαιώσεων μελών του συλλόγου μας. Τα μέλη των οποίων οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν μετά τις 29 Μαΐου 2022 έχουν ήδη παραλάβει τις ταυτότητες και βεβαιώσεις στη νέα τους μορφή. Οι παλαιές ταυτότητες και βεβαιώσεις ισχύουν κανονικά, μέχρι να αντικασταθούν με τις νέες. Η αντικατάστασή τους θα δρομολογηθεί σε δεύτερο χρόνο με σχετική ανακοίνωση. Τα μέλη του συλλόγου λαμβάνουν πλέον τις νέες ταυτότητες και βεβαιώσεις σε ηλεκτρονική μορφή .pdf μέσω email, αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να εκτυπώσουν και να πλαστικοποιήσουν τα έγγραφά τους ώστε να τα έχουν σε φυσική μορφή.

Η νέα ταυτότητα μέλους

Η νέα ταυτότητα μέλους έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Περιλαμβάνει το λογότυπο του συλλόγου, το όνομα του συλλόγου, το έτος εγγραφής του μέλους, τις υπογραφές του Προέδρου και Γραμματέα, την φωτογραφία, το διακριτικό και το ονοματεπώνυμο του μέλους. Η κάρτα έχει διαστάσεις 3.303 ίντσες πλάτος και 2.051 ίντσες ύψος (CR79).

Η νέα ταυτότητα μελών του συλλόγου

Η νέα βεβαίωση μέλους

Η νέα βεβαίωση μέλους σχεδιαστικά παραμένει ως έχει, με την εξαίρεση μερικών μικρών αλλαγών. Αναφέρεται πλέον το νέο έτος εγγραφής και έχουν επικαιροποιηθεί οι υπογραφές του νέου Προέδρου και Γραμματέα του συλλόγου. Η βεβαίωση έχει διαστάσεις 11.41 ίντσες πλάτος και 7.82 ίντσες ύψος.

Η νέα βεβαίωση μελών του συλλόγου

Σας ευχαριστούμε για τη διαχρονική υποστήριξή σας, για οποιεσδήποτε ερωτήσεις παραμένουμε στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σχετικής σελίδας. Μείνετε συντονισμένοι για νέες δράσεις. Καλές επικοινωνίες και πολλά 73!