Επαναλειτουργία της ραδιοπύλης Κορινθίας

Σας ενημερώνουμε πως η ραδιοπύλη Κορινθίας στο Δήμο Βέλου-Βόχας έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία. Η ραδιοπύλη λειτουργεί σε διαμόρφωση FM στο κανάλι 3 (26,985 MHz) και τίθεται στη διάθεση όλων των CB-er. Η διεπαφή με το Zello γίνεται μέσω του νέου λογαριασμού GW_KORINTHIA_VELO_3. Καλούμε τα μέλη του συλλόγου να δοκιμάσουν την προσβασιμότητά τους στη ραδιοπύλη και ενθαρρύνουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις.

Προκειμένου να καταστεί εφικτή η αποκατάσταση της ραδιοπύλης, ευχαριστούμε θερμά τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Δεσύλλα Κωνσταντίνο και τον τέως πρόεδρο κ. Μανωλάτο Γεράσιμο για το ταξίδι τους στη Κορινθία. Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Άκη 18SV3218, πυλάρχη της Κορινθίας, για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία της ραδιοπύλης.

Με την επαναλειτουργία της ραδιοπύλης, δίνεται ένα νέο βήμα στους CB-er του Δήμου Βέλου-Βόχας, αλλά και των ευρύτερων περιοχών. Οι πολίτες αποκτούν πρόσβαση στο δίκτυο του ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. CB που καλύπτει πλέον ένα σημαντικό γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος. Στόχος του Δ.Σ. είναι η επέκταση αυτού του δικτύου, ώστε να καλύψει κάθε περιοχή και να μιλάμε για ένα πραγματικά πανελλήνιο δίκτυο ραδιοπυλών.

Πολλά 73!