Ενεργοποιήθηκε η νέα ραδιοπύλη στο Σκουτάρι Σερρών

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως στο πανελλαδικό δίκτυο προστίθεται μια νέα ραδιοπύλη στο Σκουτάρι Σερρών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πυλάρχη Τάσο 18SV7294 για τη φιλοξενία της ραδιοπύλης καθώς και όλα τα μέλη που βοήθησαν καθοριστικά για τη συγκέντρωση του εξοπλισμού, τη μεταφορά, δοκιμή και αποστολή τους στον τελικό προορισμό. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως η συνεργασία μας με τον πυλάρχη ήταν υποδειγματική καθώς και το project δουλεύτηκε για πρώτη φορά σε ομαδικό πλαίσιο.

Η ραδιοπύλη είναι συνδεδεμένη με το χαρακτηριστικό GW_SERRES_SKOUTARI_3 και λειτουργεί στο κανάλι 3 FM (26,985 MHz). Διαχειριστής της ραδιοπύλης ορίζεται ο Τάσος Καρακολίδης – 18SV7294 με τηλέφωνο επικοινωνίας +30 693 289 8450. Από το διοικητικό συμβούλιο, εστάλη η παρακάτω επιστολή:

“Αγαπητέ κ. Καρακολίδη,

Εκ μέρους του συλλόγου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά σας να φιλοξενήσετε την πρώτη ραδιοπύλη Σερρών. Ανταποκρινόμενοι στο αίτημά σας, είναι αποστολή μας να εξυπηρετήσουμε τους φίλους και λάτρεις της μπάντας πολιτών, γι’ αυτό σας στέλνουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να συνδεθεί η περιοχή σας με το πανελλαδικό δίκτυο του συλλόγου μας. Αυτή η πράξη, ευελπιστούμε ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, καθώς και θα προάγει τη μπάντα πολιτών στη τοπική κοινωνία των Σερρών.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι καθώς με τη λειτουργία της νέας ραδιοπύλης, προστίθεται ένα σημαντικό κομμάτι σε αυτό το δύσκολο πάζλ, τη διασύνδεση της Ελλάδας από άκρη σε άκρη, μέσω της ελεύθερης μπάντας πολιτών. Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε πλέον μαζί σας αυτό το όραμα, καθώς η συνεργασία μας ενισχύει όχι μόνο τις Σέρρες, αλλά όλες τις γεωγραφικές περιοχές του δικτύου μας. Θα χαρούμε λοιπόν να σας ακούμε πλέον και στον αέρα των ερτζιανών της μπάντας πολιτών.

Το γεγονός ότι η περιοχή σας εντάσσεται στο δίκτυο μας, δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία. Να είστε οι πρωταγωνιστές εξελίξεων, αυτοί που θα παρακινήσουν τους νέους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τη μπάντα πολιτών και να γνωρίσουν τη μαγεία της RF. Προτρέψτε τους να πάρουν μικρόφωνο, εξηγήστε τους τη θεωρία και δείξτε πως μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτό το πολύτιμο αγαθό. Έχετε όμως την ευκαιρία να παρακινήσετε και τους παλαιότερους, που πιθανώς αναζητούν τα πατήματά τους, μια αφορμή να επανασυνδεθούν με τη μπάντα πολιτών.

Προσβλέποντας σε μια δημιουργική συνεργασία, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως έχετε την υποστήριξή μας, παρέχοντας τα εργαλεία και τις γνώσεις ώστε να επιλύουμε όλα όσα προκύπτουν. Σε περίπτωση δε μιας έκτακτης ανάγκης, ευελπιστούμε ότι αυτή η ραδιοπύλη θα συμβάλλει στην εξομάλυνση των καταστάσεων. Ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας, ευχόμαστε καλές επικοινωνίες και πολλά 73.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ,
Αθανάσιος Παραβάντης”