Ευχές για ένα νέο δημιουργικό έτος, με υγεία, χαρά και ευημερία

“Αγαπητά μέλη του συλλόγου, φίλες και φίλοι της Ελληνικής μπάντας πολιτών.

Κάνω αυτό το βίντεο εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, για να σας στείλουμε ευχές για ένα νέο δημιουργικό έτος, με υγεία, χαρά και ευημερία.

Ο σύλλογος μας, το τελευταίο διάστημα, όπως θα έχετε διαπιστώσει, εμφανίζει μια δυναμική άνευ προηγούμενου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, καθώς βλέπουμε μέρα με τη μέρα, να ενστερνίζονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι το όραμά μας, για μια χρηστική και ποιοτική μπάντα πολιτών που πραγματικά αξίζουμε.

Κλείνουμε αυτό το έτος, έχοντας θέσει γερά θεμέλια για το σύλλογό μας, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα, και το 2023 να παρουσιάσουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εκπλήξουν όλες και όλους εσάς.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας όλο αυτό το διάστημα, καθώς ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, οφείλεται στο συλλογικό πνεύμα που διακατέχει πλέον η κοινότητά μας.

Με το νέο έτος, σας περιμένουμε στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ώστε να μοιραστούμε μαζί σας τα σχέδια και τις προτάσεις μας, για να πάμε τη μπάντα πολιτών ένα βήμα πιο ψηλά.

Καλή χρονιά λοιπόν, σε όλες και όλους και καλές επικοινωνίες. Πολλά 73, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B.”