Ανακοίνωση για την πλήρη λειτουργικότητα του δικτύου ραδιοπυλών

Αγαπητά μέλη του συλλόγου,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πλήρη λειτουργικότητα και των δεκαπέντε (15) ραδιοπυλών στο πανελλαδικό δίκτυο. Από τη Κρήτη μέχρι τη Θεσσαλονική, από τη Κεφαλονία μέχρι τη Τήνο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B. αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πως όχι μόνο έχει τη δυναμική να στήσει ένα δίκτυο πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά μπορεί και το αποδεικνύει στη πράξη. Το αποτέλεσμα αυτό προφανώς δεν είναι τυχαίο, αλλά οφείλεται σε όλους εσάς που στηρίξατε διαχρονικά το σύλλογο και προτίστως στους πυλάρχες που με την εθελοντική συνεισφορά τους ενδυναμώνουν το θεσμό της μπάντας πολιτών. Εκτός αυτού, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ κατ’ ελάχιστον στους προκάτοχούς μας, που αφιέρωσαν αμέτρητες εργατοώρες, με κόπο και ιδρώτα, προκειμένου να συντονιστεί αυτό το γιγαντιαίο εγχείρημα.

Από τη πρώτη κιόλας μέρα με το πέρας των εκλογών, ήταν πρώτο μέλημα του Δ.Σ. η απρόσκοπτη λειτουργικότητα του δικτύου ραδιοπυλών. Τους τελευταίους μήνες, παρά τις αντιξοότητες, καταφέραμε να επιλύσουμε σημαντικά προβλήματα και είχαμε μια άψογη συνεργασία με τους πυλάρχες, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για να στηθεί κάτι αξιοζήλευτο. Εντοπίσαμε προβλήματα όπως το θέμα της διάδοσης και του ανοιγοκλεισήματος των ραδιοπυλών αλλά τέθηκαν και ζητήματα από τα μέλη όπως το θέμα των υποτόνων. Με καλή διάθεση και υπομονή, δίνοντας ένα βήμα σε όλες και όλους, θα πάμε μπροστά, συλλέγοντας ιδέες και προβληματισμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς αφιερώνουν καθημερινά χρόνο ώστε να κάνουν επικοινωνίες και να συντονίσουν όλο αυτό το εγχείρημα. Επιπλέον, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη νέα ομάδα διαχείρισης των ραδιοπυλών, που έχει πλέον αναλάβει την εξ’ ολοκλήρου διαχείριση του δικτύου. Από δω και πέρα κοιτάμε μόνο μπροστά και να είστε σίγουροι, πως με την υποστήριξή σας, θα κάνουμε σπουδαία πράγματα στο CB.

Καλές επικοινωνίες,
Πολλά 73!